TECTYL ROSTSKYDDSBEHANDLING I GÖTEBORG

Satsa på en extra grundlig rostskyddsbehandling och underredsbehandling för din bil eller husbil. Hos Ditec & Tectyl Center Göteborg får du professionell hjälp med förebyggande åtgärder av underredet och karossen.

ROSTSKYDDSBEHANDLING OCH GRUNDLIG RENGÖRING MED TECTYL FÖR ÖKAT ROSTSKYDD

Som bilägare behöver man vara noga med att skydda sin bil och husbil mot slask, smuts och fuktskador. Med regelbundet underhåll av underredet kommer din bil att klara av dessa utmaningar bättre. Du får ett bättre skydd mot rost och slipper återkommande problem med rost. Skydda din bil med Tectyls rostskyddsbehandling. Tectyls kompletta system för rostskyddsbehandling omfattar demontering av hjul, skärmar och plastskydd. Underredet tvättas med högtryckstvätt och hetvatten enligt godkända miljömetoder. Därefter tar vi hand om rost och eventuella skador för ett bättre förebyggande skydd.

Efter det rostskyddsbehandlas underrede, skärmar, hjulhus och bromsrör samt framvagn/bakvagn och bensintank med Tectyls skyddsprodukter för rostskyddsbehandling.


GARANTITID vid rostskyddsbehandling

Vi lämnar alltid 3 års garanti på samtliga rostskyddsbehandlingar. Garantin kan därefter förlängas vid kompletteringar och återbesök. Det är viktigt att följa upp rostskyddsplanen som följer med det garantibevis som alltid lämnas efter utförd behandling. För att garantin ska gälla krävs det att återkontroll och komplettering utförs enligt angivna bestämmelser. Om brister upptäcks, som släpp eller annan påverkan på produkten, åtgärdas dessa brister utan kostnad. Övrigt slitage ingår i kompletteringsbehandlingen.

TECTYL ORGINAL - ROSTSKYDD

Pris fr. 3995:-

Tectyls produkter är specifikt framtagna för att ge ett långsiktigt och hållfast rostskydd. Dessa produkter är högeffektiva när det gäller att tränga in och försegla olika delar av underredet. De är dessutom miljöanpassade helt utan miljöskadliga ämnen.

TILLVAL

PREMIUM PAKET GLAS + FÄLG + KLÄDSELBEHANDLING 1650:- (VÄRDE 3300KR)

TECTYL LJUDDÄMPNING


Pris fr. 2000:-

Den här behandlingsmetoden rekommenderas till både nya och äldre bilar där väg- och resonansljud upplevs som störande, tröttande och irriterande.

LÅT OSS GE DIN BIL ETT RIKTIGT BRA ROSTSKYDD

KONTAKTA OSS VIA HEMSIDAN ELLER RING REDAN IDAG FÖR TIDSBOKNING.

FÖRBETALA UNDERHÅLLSBEHANDLINGEN

Just nu erbjuder vi vår kunder att förbetalda Ditec underhållsbehandlingen som skall göras efter 18 månader till ett rabatterat pris. Du får ett värdebevis som följer bilens regnr. Ord pris 2100 kr, ert pris 1500 kr. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller köpas i efterhand.

Ditec & Tectyl Center i Göteborg Ditec & Tectyl Center i Göteborg

Välkommen till Stefan & Kenneth

 031-940 200

BOKA DITEC CERAMIC + TILLVAL

Tectyl Bas behandling fr 3995 kr
Tectyl Komplett behandling fr 5500 kr
Tectyl Ljuddämpning fr. 2000 kr
Ditec Lackkonservering
Premium PKT 1650 kr (värde 3300kr)
Textil & skinnbehandling