TILLVAL - TEXTIL OCH SKINNBEHANDLING I GÖTEBORG

PRIS FR. 1295 KR

Protec är en textilimpregnering och fungerar som en osynlig överdragsklädsel. Råkar man spilla är det bara att torka upp vätskan med en trasa.

Smutsavvisande

Protec kapslar in fibrerna så att smuts och eventuellt spill inte tränger ner i tyget utan lägger sig på ytan där det är lätt att torka bort.

Bestående

Inpregneringen sitter kvar i textilerna tills den tvättas bort. Normal användning försämrar inte de smutsavvisande egenskaperna.

Breda behandlingsmöjligheter

Alla textiler kan behandlas. Bäst är att impregnera klädseln när den är ny. Har den hunnit bli smutsig bör man göra en klädseltvätt först för att få bästa hållbarhet.

Skinnsäten behöver underhållas precis som alla andra skinnprodukter. Klädseln tvättas med ett milt rengöringsmedel. När skinnet är torrt skyddas skinnklädseln med vår skinnkonservator. Medlet återställer skinnets naturliga egenskaper, förhindrar sprickor och impregnerar. Välkomna till Ditec & Tectyl Center Göteborg

Ditec & Tectyl Center i Göteborg

Välkommen till Stefan & Kenneth

031-940 200

BOKA DITEC LACKKONSERVERING + EV. TILLVAL

Ny kund
Kund sedan tidigare
Textil & skinnbehandling
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.