Polera bilen i Göteborg

Vår verkstad i Göteborg utför professionell och prisvärd bilpolering, vi tar fram den där känslan av att äga en ny bil. Vår moderna anläggning står redo att ta emot dig. Boka tid för din bil för att ge den den behandling den förtjänar, eller varför inte kontakta oss för en konsultation där vi kan skräddarsy en lösning specifikt för dig och din bil. Se fram emot en strålande bil och en körupplevelse utöver det vanliga – vi ses väl snart!

Polering som innebär renare, blankare bil och enklare att tvätta.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA DITEC REKOND, LACKSKYDD ELLER ROSTSKYDD I GÖTEBORG

Ring kundservice på 031 - 940 200 Lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

Polering Bil GötebORG

Upptäck Ditec Center Göteborg, din bilvårdsexpert för en upplevelse! Vi startar med miljövänlig avfettning och grundlig tvätt för en skinande ren bil. Vår avancerade maskinpolering och anpassade polermedel tar bort oxider och repor från lacken. Vi avslutar med långvarigt vaxskydd. Från fönsterputsning till behandling av gummilister och däcksidor, tar vårt proffsteam hand om varje detalj. Vid behov av originalfärg, fixar vi även stenskott. Välj Ditec Center Göteborg för en bilvård som förbättrar – boka idag och ge din bil den omsorg den förtjänar!

Pris Bilpolering Göteborg

Ge din bil den ultimata omsorgen med vårt prisvärda erbjudande på biltvätt och bilrekond i Göteborg. Upplev glädjen av att cruisa i en skinande ren bil, där varje detalj får kärlek och uppmärksamhet! Våra skräddarsydda paket gör det enkelt att välja rätt behandling för dina behov, oavsett om du önskar en försäljningsrekond för att imponera på potentiella köpare eller en omfattande helrekond med imponerande 9 års lackskyddsgaranti.

Vår moderna anläggning står redo att ta emot dig. 

Ditec & Tectyl Center i Göteborg

Handtvätt

Handtvätt möjliggör en mer skonsam behandling av bilens yta

Handtvätt
Ditec & Tectyl Center i Göteborg

Rekond

Förhöj bilens skick och värde med en professionell rekond

Rekond
Ditec & Tectyl Center i Göteborg

Lackskydd

Lackskydd bevarar glansen och skyddar mot väder och slitage

Lackskydd

" Fick ett väldigt gott och professionellt bemötande! Kan inte vara mer nöjd med min bil och ert jobb, stort tack!"

Emelie Jansson

" Utmärkt och bra resultat när man polerar/vaxar upp sin bil, Har gjort underedsbehandlingen där också, i dörrar o trösklar, jag är nöjd.!!! "

ove pettersson

Boka tid:  031-940200

Hos Ditec Center Göteborg får du professionell hjälp med allt från handtvätt, polering, rekond till lackbehandling för din bil.