Handtvätt av bil i Göteborg / Mölndal

Vad kostar det att handtvätta en bil? Från 295 kr! Att handtvätta din bil är inte bara en nödvändig uppgift, det är en konstform som bevarar dess skönhet och glans. Handtvätt möjliggör en skonsam och noggrann rengöring, där varje kurva och skrymsle får den uppmärksamhet det förtjänar. Men varför nöja sig med en vanlig handtvätt när du kan ge din bil den bästa vården som den förtjänar? Att tvätta bilen i en maskintvätt eller göra en handtvätt kostar ungefär detsamma, men fördelen att handtvätta stor!

 

lämna in bilen för tvätt - Handtvätt bil pris!

Kika nedan på våra olika biltvätt behandlingar vi erbjuder din bil i Göteborg / Mölndal. 

GRUND handtvätt

Pris 295 kr

Innehåll:

Schamponeringstvätt av bil & hjul och torkning. Köp klippkort, köp 10 betala för 9. (Tillfälligt erbjudande)

Classic handtvätt

Pris 495 kr

Innehåll:

Avfettning, schamponering och torkning, rengöring av dörrar, fälgtvätt mm. Köp klippkort, köp 10 betala för 9. (Tillfälligt erbjudande)

Supertvätt

Pris från 1495 kr

Varför välja att handtvätta bilen hos DITEC?

Vänd dig till DITEC® & Tectyl Center

Göteborg

 

Ge din bil den exklusiva behandling den förtjänar. Vi är inte bara experter på handtvätt, vi är mästare inom bilvård. Med vårt kunnande och passion för bilar, ger vi din bil en behandling som får den att skina som aldrig förr. Vi använder enastående teknik och premiumprodukter för att säkerställa att din bil inte bara är ren, utan också skyddad mot väder och vind.

När du väljer oss för handtvätt i Göteborg

 

Välj en unik bilvårdsleverantör. Du väljer en upplevelse av lyx och perfektion. Våra erfarna tekniker behandlar varje bil med omsorg och precision, oavsett om det är en lyxbil, en sportbil eller din vardagsbil. Vi förstår att din bil är en förlängning av din personlighet, och det är därför vi går den extra milen för att säkerställa att den alltid ser ut som ny.

Kompromissa inte när det gäller din bils skönhet och glans?

 

Vänd dig till DITEC® & Tectyl Center Göteborg och ge din bil den behandling den förtjänar. Upplev skillnaden av en handtvätt och bilvård utförd av äkta experter. Din bil kommer inte bara att vara ren; den kommer att vara strålande och skyddad för framtiden. Välkommen till en värld av perfektion och skönhet, välkommen till DITEC® & Tectyl Center Göteborg.
 

BOKA HANDTVÄTT? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Boka handtvätt

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Bas 295 kr
Classic 495 kr
Supertvätt fr 1495 kr
Motortvätt
Textiltvätt
Klädseltvätt
Annat
Ja tack
Nej tack
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

LÅT OSS PÅ DITEC TVÄTTA DIN BIL FÖR HAND

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT ELLER TIDSBOKNINGS HÄR VIA HEMSIDAN REDAN IDAG.

VÄLKOMMEN TILL DITEC & TECTYL CENTER GÖTEBORG!

LÄS GÄRNA VÅRA OMDÖMEN ELLER SKRIV EN RECENSION

Trevligt bemötande!

Bra mottagande och trevligt bemötande.

Bo

Nöjd med resultatet!

Bra bemötande, mycket nöjd med resultatet!

Bror-Erik