Biltvätt in och utvändigt i Göteborg / Mölndal

Upptäck hur Ditec tar hand om din bil på ett sätt som är utöver det vanliga. Vår expertis sträcker sig bortom bara handtvätt; vi är bilvårdsmästare som behandlar varje fordon med omsorg och passion. Genom att kombinera teknik och premiumprodukter får vi din bil att glänsa som aldrig förr samtidigt som vi säkerställer ett långvarigt skydd mot naturens påverkan. Oavsett om det är spill, fläckar eller behov av invändig tvätt, vi har lösningen. Våra tjänster omfattar dammsugning av både kupé och bagageutrymme, putsning av fönster och rengöring av instrumentpanel samt andra plast- och gummidetaljer. Välkommen till Ditec i Göteborg/Mölndal, där din bil får den exklusiva behandling den förtjänar.

Boka in & utvändig tvätt

Vanlig in & utvändig tvätt med damsugning

  • Handtvätt utvändigt & torkning
  • Damsugning,  avtorkning,  spol mattor
  • Avfettning efter årstid eller smuts

Ring eller använd formuläret nedan för tidsbokning eller konsultation. Vi har DropIn för besiktning innan tid för åtgärd. välkomna.

Boka in & utvändig tvätt
undefined

In & utvändigt liten bil

Som stor bil räknas Audi A1 mfl. En liten bil, som en Fiat 600 eller motsvarande, är vanligtvis kompakt i storlek med begränsat utrymme för passagerare och bagage. Den är lämplig för stadskörning och parkering i trånga utrymmen.

In & utvändigt mellan Bil

Som stor bil räknas Volvo V60, Audi A4, BMW-3 serien mfl. En mellanstor bil, såsom en Volvo V60 eller liknande, erbjuder tillräckligt med utrymme för passagerare och bagage medan den fortfarande är smidig nog att navigera i stadstrafik. Den kombinerar komfort, prestanda och mångsidighet.

In & utvändigt stor Bil

Som stor bil räknas SUW, Cross Country och Audi A6 mfl. En storbil eller extrastor bil, exempelvis en BMW X5 eller motsvarande, erbjuder generöst med utrymme för passagerare och last, samt kraftfull prestanda och avancerade funktioner för komfort och säkerhet.

Biltvätt inne & ute i Göteborg med omnejd

Med Ditecs professionella biltvättstjänster kan vi ge din bil den kärlek och omsorg den förtjänar, både invändigt och utvändigt. Med våra skonsamma men effektiva rengöringsmetoder kan vi avlägsna smuts, fläckar och fett från både lacken och interiören, vilket inte bara ger din bil en glans utan också förlänger dess livslängd. Vår utvändiga biltvätt tar hand om allt från damm och smuts till envisa fågelspillningar och insektsrester, vilket inte bara förbättrar bilens utseende utan också skyddar lacken från skador på lång sikt. Samtidigt tar vår invändiga rengöring bort smuts, spill och lukter från bilsäten, mattor och paneler, vilket skapar en fräsch och behaglig miljö för dig och dina passagerare. Genom att regelbundet tvätta din bil hos Ditec kan du inte bara bevara lack, textil, plats och värde, utan också minska risken för korrosion, rost och andra skador som kan uppstå på grund av smuts och föroreningar. Så låt oss ta hand om din bil med våra skräddarsydda biltvättstjänster och låt den fortsätta att glänsa både på vägarna och i ditt hjärta. Boka idag!

Såhär gör du för att beställa biltvätt in & utvändigt

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

Boka tvätt inne & ute

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Bilfirma
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

LÅT OSS PÅ DITEC GE DIN BIL RÄTT BEHANDLING

– KONTAKTA OSS FÖR OFFERT ELLER TIDSBOKNINGS HÄR VIA HEMSIDAN REDAN IDAG.

VÄLKOMMEN TILL DITEC & TECTYL CENTER GÖTEBORG!

LÄS GÄRNA VÅRA OMDÖMEN ELLER SKRIV EN RECENSION

Trevligt bemötande!

Bra mottagande och trevligt bemötande.

Bo

Nöjd med resultatet!

Bra bemötande, mycket nöjd med resultatet!

Bror-Erik