Presenttips till honom & henne som har allt ! DITEC®

GE BORT EN REKOND ELLER BEHANDLING

En väldigt uppskattad present, tex på mors dag, fars dag, alla hjärtans dag, julklapp är en bilrekond till någon du tycker om. Ge bort något som skapar nybilskänsla och trivsel. Hos DITEC-CENTER i Göteborg hittar du presenter för alla bilar. vi finns på Krokslättsgatan 5A i  Göteborg nära Hedin Bil. Beställ online nedan - så tar vi hand om bilen. Vi finns dig i Göteborg.

Självklart för helt nya bilar eller begagnade bilar. Behöver man behandla en helt ny bil? Svaret är ja! En bils lack är aldrig i bättre skick än då den är helt ny. Lackeringen har skett på fabriken under hermetiska förhållanden med robotar som skapar en nästintill perfekt lackyta. Innan leverans putsas bilen av snabbt och ett enklare sprayvax appliceras. Efter några tvättar ligger lackytan helt öppen och börjar sakta men säkert brytas ned av solljus, uv-strålning, regn, vägsalt och alla andra föroreningar som bilen utsätts för.

Beställ rekond i present, välj mottagare och behandling eller belopp.

Present till

Present Från

Ja
Nej
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
Anställd på Ditec står framför bil

Rosor och choklad i all ära - men visst vill man hellre få en present som gör bilen fin och skapar tid för annat? Oavsett om du är efter en alla hjärtans dag-present till din pojkvän, flickvän, bästa vän eller lillebror så tror vi att vi har något för dig och dennes bil.

Några av våra produkter & Priser

Ditec® Original Lackkonservering  (från  fr. 4995:- inkl. moms.) 1,5 dygn
Ditec® Original var den första lackkonserveringen på marknaden och har satt standarden inom lackskydd sedan 1977.
Till dags dato har vi behandlat närmare 5 miljoner bilar med Ditec Original med fantastiskt gott resultat och många nöjda återkommande kunder.

Läs mer

 

Ditec® Ceramic Ultra (från 6995:- inkl. moms.) 2 dygn. Ditec® Ceramic Ultra skiljer sig ifrån de flesta andra keramiska behandlingar eftersom den är en tvåkomponentsbehandling. Ditec® Cermamic Ultra är en långtidsverkande keramisk lackbehandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc. Vi lämnar 9 års garanti på behandlingens skyddande effekt.

Läs mer

 

Ditec® Ceramic Light (från 3995 :- inkl. moms.) 1 dygn Ceramic Light är ett enklare lackskydd än våra andra lackbehandlingar men har många likheter med Ceramic Ultra även om hållbarheten är kortare.
Behandlingen ger lacken en hydrofobisk yta som gör biltvätten enkel och vi lämnar 3 års garanti om lackens kvalitet är bra vid behandlingstillfället.

Läs mer

 

Ditec® Supertvätt (från 1295:- inkl. moms.) 1 dygn. Supertvätt grundlig invändig och utvändig tvätt / damsugning / fönstertvätt.

Läs mer

Present till bror Eller SYSTER som har allt - Ditec® Ceramic Ultra

VI HJÄLPER DIG MED DIN PRESENT? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.