Skadebesiktning, repa, skav eller om du spillt i bilen.

Vi har DropIn för visuell besikting av lackskada / stenskott / repa / skav /  mindre buckla mm, besiktningen tar ca 5-10 minuter och du får ett pris direkt på plats eller som senast samma dag per mail eller sms. Vid dropIn, ring 30 minuter innan så vi inte är upptagna med rekond. Du kan även förboka dag för besiktning. Vägbeskrivning

Tidsbokning besiktning lack eller klädsel

Ny kund
Kund sedan tidigare
Bilfirma
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

För att kunna göra en riktig bedömning av skadan måste vi göra en visuell besiktning.

repa/skav

Om repan är ytlig och endast påverkar det yttersta lagret av lacken, kan den ofta poleras bort. Vi på Ditec behöver se bilen för att bedömma skadans omfattning.

Spillt i bilklädsel

Om du har spillt något i bilen, se till att snabbt ta bort fläcken. Ju längre fläcken får vara kvar, desto svårare blir det att få bort den och risken för permanenta märken ökar.

Dålig lukt

Obehaglig lukt i bilen kan vara en utmaning att åtgärda. Luktproblemen kan ha flera olika orsaker, såsom spill, fukt, rökning, husdjur eller olyckor.

" Ditec bilvård. Utmärkt och bra resultat när man polerar/vaxar upp sin bil, Har gjort underedsbehandlingen där också, i dörrar o trösklar, jag är nöjd.!!! "

ove pettersson

" Fick ett väldigt gott och professionellt bemötande! Kan inte vara mer nöjd med min bil och ert jobb, stort tack!"

Emelie Jansson