DITEC® Underhåll - Återbehandling

DITEC® UNDERHÅLLSBEHANDLING/EFTER BEHANDLING

Pris från 2495 kr FÖR EN ÅTERBEHANDLING

 

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader. Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet. Ser man bara till lackkonserveringens hållbarhet skulle man inte behöva komplettera behandlingen efter 18 månader eftersom skyddet håller betydligt längre. Det finns dock ett antal faktorer som gör att vi rekommenderar en underhållsbehandling efter cirka ett och ett halvt år. En anledning är att även en behandlad bil blir repig efter regelbundna tvättar. En annan är att trafikmiljö och partiklar i luften kan göra att det bildas olika beläggningar på lacken. Detta bör underhållas för att bibehålla glansen och få en så lättvättad bil som möjligt. Vi anser därför inte att det är seriöst att lova lång hållbarhet utan krav på underhåll.

Förbetalt din behandling?

Har du förbetalt din underhållsbehandling i samband med din Ditec begandling hos Ditec & Tectyl Center Göteborg kostar det givetvis inget. Du visar bara värdebeviset från ert tidigare besök. Måste utnyttjas inom 18 månader från senaste besök. Enligt garantibeviset.

Ditec & Tectyl Center i Göteborg

BOKA DITEC UNDERHÅLLSBEHANDLING

(EFTER 17-19 MÅNADER)

Önskar en återbehandlg 2495 kr
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.