Skyddsfilm inkl montering bil i Göteborg

Välkommen till den ultimata destinationen för att höja din bil till en ny nivå av stil, komfort och skydd! Hos oss erbjuder vi inte bara produkter av högsta kvalitet, inklusive avancerad solfilm, stenskottsfilm och skyddsfolie, utan även expertmontering som säkerställer att din bil förblir i toppskick. Våra specialiserade lösningar inte bara förbättrar din bils estetik, de skyddar den också från solens skadliga strålar, stenskott och vardagsslitage.

 

Solfilm på Bil

Hos Ditec & Tectyl Center Göteborg förvandlar vi din resa till en komfortabel och skyddad upplevelse. Vår avancerade solfilm är mer än bara ett estetiskt och snyggt tillskott – det är nyckeln till en bättre körning. Genom att minska överhettning och blockera upp till 50% av solens värmestrålning skapar vår solfilm inte bara en svalare interiör utan ger dig också en kraftfull känsla av trygghet och avskildhet.

Stenskottsfilm

Välj alltid Ditec I Göteborg / Mölndal för Exklusiv Stenskottsfoliering! Vill du göra allt för att skydda för irriterande stenskott och repor så långt det går? Letar du efter den bästa lösningen för att skydda din bil och bibehålla dess skönhet? Ditec & Tectyl Center Göteborg är din partner i kampen mot stenskott och repor!

Lastskyddsfilm GötEborg

Vi på Ditec & Tectyl Center Göteborg vet att din bil är mer än bara ett fordon – det är en investering, en förlängning av din stil och ett statement om din smak. Därför erbjuder vi en osynlig räddare för din bil: vår exklusiva skyddsfolie för lastskydd stötfångare bak.

LÅT OSS PÅ DITEC HJÄLPA DIG SKYDDA DIG ELLER DIN BIL KONTAKTA OSS FÖR OFFERT ELLER TIDSBOKNINGS HÄR VIA HEMSIDAN REDAN IDAG.

VÄLKOMMEN TILL DITEC & TECTYL CENTER GÖTEBORG!

LÄS GÄRNA VÅRA OMDÖMEN ELLER SKRIV EN RECENSION

Trevligt bemötande!

Bra mottagande och trevligt bemötande.

Bo

Nöjd med resultatet!

Bra bemötande, mycket nöjd med resultatet!

Bror-Erik

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA DITEC REKOND, LACKSKYDD ELLER ROSTSKYDD I GÖTEBORG

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.