Plåtskador & buckla på bilen i Göteborg / Mölndal

Ditec tar bort mindre dörruppslag / bucklor / plåtskador utan omlackering i Göteborg. Våra skadetekniker tar ut parkeringsskador med pdr teknik utan omlackering när det går och det är ofta! Vi hjälper även till vid plåtskador. Ditec Göteborg startar processen med en skadebesiktning, dä bestäms väg framåt och du som kund får ett pris. Vi förstår att varje bil är unik och kräver individuell uppmärksamhet. Ibland möter vår skadeverkstad utmaningar som andra bilplåtslagare finner omöjliga, och det är där vår expertis verkligen skiner. Ditec Göteborg är det självklara valet när det gäller att reparera plåtskador och att reparera kofångare som andra anser vara omöjliga.Går det inte att åtgärda ka vi självklart hjjälpa dig ändå, men allt börjar med en skadebesiktning. Vi går inte bara det extra steget, vi sätter standarden för branschen avseende bucklor, plåtskador och reparera/byta ut plastpanel/stötfångare.

Skadebesiktning drop in

Vi behöver bedömma din plåtskada/buckla

  • Tar bort mindre bucklor på bilen utan omlackering
  • Behandlar konvexa och konkava bucklor
  • Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt

Ring eller använd formuläret nedan för tidsbokning eller konsultation. Vi har DropIn för besiktning innan tid för åtgärd.

Kontakta oss

Parkeringsskada Göteborg

Vi på Ditec Göteborg förstår hur frustrerande det kan vara att upptäcka en buckla eller parkeringsskada på din älskade bil. En buckla i lacken är inte bara ett estetiskt problem; den påverkar även bilens värde, särskilt om du någon gång funderar på att sälja den. Men oroa dig inte, för vi har lösningen – i många fall går det att åtgärda utan omlackering eller genom en spot-repair.

TAR UT BIL BucklOR I Göteborg

Genom vår buckelservice kan vi trolla bort många av de irriterande småbucklor som plågar din bil, utan att original lacken påverkas. Hur gör vi det? Det handlar om en teknik som är väl beprövad och som har utformats för att behandla både konvexa och konkava bucklor. Våra specialutbildade tekniker använder unika verktyg och genuint hantverk för att återställa din bil till sitt ursprungliga skick. Resultatet är en felfri yta som ser ut som ny, och allt detta utan den krångliga processen med omlackering.

Billack & SPOT REPAIR Göteborg

Vi på Ditec Göteborg är stolta över vår oöverträffade expertis när det gäller att återställa bilar till sitt ursprungliga skick.

Det är ingen hemlighet att vissa skador, som djupa bucklor eller omfattande plåtskador, inte kan åtgärdas med enklare metoder. För dessa svårare fall är spot repair eller till och med plåtjustering och omlackering nödvändigt för att garantera ett perfekt resultat. Vi på Ditec Göteborg tar på oss dessa utmanande projekt med glädje och självsäkerhet. Oavsett parkeringsskada, buckla eller plåtskada kan vi hjälpa dig, med eller utan försäkring att återställa din bil.

Mer om billackering

buckelborttagning UTAN omlackering - Ditec

För att kunna erbjuda dig den bästa möjliga lösningen behöver vi göra en skadebesiktning för att bedöma omfattningen av skadan. Det är genom denna noggranna besiktning vi kan garantera att din bil får den behandling den förtjänar och återfår sitt vackra, skadefria utseende. Så varför låta din bil gå runt med bucklor när vi på Ditec Göteborg kan göra den felfri igen eller nästan felfri? Kontakta oss idag och låt oss visa dig magin bakom vår buckelservice. Vi är här för att göra din bilupplevelse bättre, en buckla i taget. 

FRÅGA OM PLÅTSKADA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

Tidsbokning besiktning plåtskada

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

LÅT OSS PÅ DITEC GE DIN BIL RÄTT BEHANDLING

– KONTAKTA OSS FÖR OFFERT ELLER TIDSBOKNINGS HÄR VIA HEMSIDAN REDAN IDAG.

VÄLKOMMEN TILL DITEC & TECTYL CENTER GÖTEBORG!

LÄS GÄRNA VÅRA OMDÖMEN ELLER SKRIV EN RECENSION

Trevligt bemötande!

Bra mottagande och trevligt bemötande.

Bo

Nöjd med resultatet!

Bra bemötande, mycket nöjd med resultatet!

Bror-Erik