Tillvalstjänster vid lackskydd hos Ditec Center i Göteborg

Allt från Glasbehandlingar och fälgbehandling till uppfräschning av textil- och skinnklädsel

anställd på ditec utför premiumpaket

PREMIUMPAKET

En kombination av våra storsäljare, fälgbehandling, textil / läderimpregnering och Glastec. Kontakta oss eller läs mer nedan. Köp ett lackskydd och välj till premiumpaketet till reducerat pris.

Anställd på ditec står framför bil redo att utföra textilimpregnering

TEXTIL OCH SKINN

Protec är en textilimpregnering och fungerar som en osynlig överdragsklädsel. Råkar man spilla är det bara att torka upp vätskan med en trasa.

Fälg på bil

FÄLGBEHANDLING

En fälg behandling hos oss ger ett enastående och långvarigt resultat. Med avancerad teknologi jobbar denna till dina fälgars fördel, partikel för partikel.

Glasbehandling

GLASBEHANDLING

Glastec är ett unikt skydd för bilens vindruta & övriga rutor. Fördelarna är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insekter, smuts och trafikfilm, vilket medför bättre sikt.

Hastighetsmätare upplyst av reflexer

ÖVRIGA TJÄNSTER

KCR- BOX. Genom att montera en effektbox på din dieselbil får du fler hästkrafter och ett ökat vridmoment som en följd av att motorns bränslesystem optimeras.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA DITEC REKOND, LACKSKYDD ELLER ROSTSKYDD I GÖTEBORG

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.