REKOND I GÖTEBORG - BILREKOND TILL BRA PRIS FÖR DIG!

Rekond av din bil. Invändigt och/eller utvändigt. Vi hjälper dig välja rätt bilrekond. Din bästa bilrekond i Göteborg. Boka idag! Dags för Rekond på din bil? Både lack och interiör måste ges kontinuerligt underhåll för att öka bilens livslängd. Är inte bilen lackkonserverad bör vax läggas på minst 2 gånger om året. Välj oss för löpande rekond av bilen.

Ditec Göteborg - Din ultimata partner för en överlägsen Bil Rekond!

Vi är stolta över att erbjuda en exklusiv tvättservice och bilrekond som inte har några gränser. Hos oss är varje bil unik och vi förstår vikten av att anpassa vår expertis efter ditt fordon, dina önskemål och din budget. Vi tar inte bara hand om din bil, vi gör den bättre än någonsin tidigare. Med vårt tekniska kunnande och vår passion för perfektion skräddarsyr vi varje behandling för att uppfylla de högsta standarderna. Tillsammans med dig skapar vi en skräddarsydd lösning som är precis rätt för din älskade bil. Vårt mål är enkelt: att överträffa dina förväntningar och leverera en bil som inte bara skiner utvändigt, utan som även strålar av välmående inuti. Med Ditec Göteborg får du inte bara en bilvårdsleverantör – du får en partner som delar din passion för enastående kvalitet och skönhet på vägarna. Låt oss tillsammans lyfta din bil till oanade höjder!

DITEC HELREKOND BIL

fr. 4000 kr

Omfattar både utvändig och invändig rekond. Exteriört - polering och vaxning enligt ovan samt motortvätt. Interiört - Bilen dammsugs vid säten och i bagageutrymme. Fönsterna putsas. Instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs rena. Priset baseras på bilens skick.

DITEC HALVREKOND Bil

fr. 3000 kr

Omfattar en utvändig rekond. Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt, alkaliskt avfettningsmedel. Bilens utsida handtvättas med ett effektivt bilschampo och hela bilen högtrycksspolas. Lacken maskinpoleras med ett polermedel anpassad efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas.

 

Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönstrena putsas och gummilister samt däcksidor behandlas. Vi kan även laga eventuella stenskott om ni tillhandahåller originalfärg.

DITEC INVÄNDIG REKOND Bil

fr. 1500 kr

I den här behandlingen går vi igenom bilen interiört. När vi rekonditionerar en bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilen utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönstren putsas och instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textilier? Boka till en klädseltvätt.

Försäljningsrekond

fr. 3500 kr

Försäljningsrekond är en skräddarsydd behandling som är avsedd att optimera helhetsintrycket av din bil inför en försäljning. Vår noggranna process inkluderar professionell polering av lacken för att avlägsna tvättrepor och maximera glansen. Eventuella stenskott och småskador åtgärdas med precision genom användning av lackstift och färgpenna.

Vi lägger särskild vikt vid motorn genom noggrann rengöring och tar hand om varje detalj inuti bilen genom en omfattande städning. Om du har fläckar på säten eller andra textilier erbjuder vi även en tilläggstjänst för klädseltvätt, så att din bil ser ut och känns som ny.

FRÅGA OM BILREKOND? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

Boka bilrekond/konsultation

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Boka tid
Prisförfrågan
Bli uppringd
Konsultation
Helrekond
Halvrekond
Försäljningsrekond
Invändig rekond
Annat
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Vanliga frågor och svar om rekond

Vad kostar en rekond på bil hos Ditec Center?

Priset för en rekond på bil hos Ditec Center varierar beroende på vilken typ av rekond du väljer. För en DITEC HELREKOND BIL, som omfattar både utvändig och invändig rekond, börjar priset från 4000:-. Om du endast önskar en DITEC INVÄNDIG REKOND BIL, där bilen genomgår en noggrann invändig rengöring, ligger priset från 1500:-. För de som vill ha en DITEC HALVREKOND BIL, som fokuserar på bilens exteriör, börjar priset från 3000:-. Vi erbjuder även en DITEC MINI REKOND för 2000 KR, som inkluderar noggrann handtvätt både in- och utvändigt.

Vad ingår i en Helrekond hos Ditec Center?

En DITEC HELREKOND BIL hos Ditec Center är en omfattande behandling som inkluderar både utvändig och invändig rekond. Exteriört får bilen en polering, vaxning, samt motortvätt. Interiört dammsugs bilen vid säten och i bagageutrymme, fönsterna putsas, och instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs rena. Priset baseras på bilens skick, och vi strävar alltid efter att ge din bil den bästa rekond i Göteborg.

Vad kostar det att göra en Helrekond hos Ditec Center?

En DITEC HELREKOND BIL hos Ditec Center kostar från 4000:-. Priset kan variera beroende på bilens skick och eventuella extra tjänster som kan tillkomma. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för rekond i Göteborg och strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga värde för pengarna.

Vad gör Ditec Centers rekondtjänster unika jämfört med andra rekondfirmor i Göteborg?

På Ditec Center lägger vi stor vikt vid kvalitet och detaljer. Våra rekondtjänster är utformade för att återställa din bil till nyskick, med fokus på både utvändig och invändig rengöring. Vi använder miljövänliga produkter och moderna tekniker för att ge din bil den bästa möjliga behandlingen. Jämfört med andra rekondfirmor i Göteborg, står vi ut med vår expertis, kundservice och prisvärdhet.

Kan jag boka en invändig biltvätt i Göteborg hos Ditec Center?

Ja, absolut! Vi erbjuder en DITEC INVÄNDIG REKOND BIL där vi går igenom bilen interiört. Bilen dammsugs invändigt, fönstrena putsas, och alla plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Om du har fläckar på säten eller andra textilier kan du även boka till en klädseltvätt.