Plastskador, kofångare lackas i Göteborg / Mölndal

Välj oss för en snabb, kostnadseffektiv och professionell spot repair-upplevelse eller hellackering av kofångare / stötfångare som överträffar dina förväntningar varje gång. Varför nöja sig med mindre när du kan få det bästa? Lita på Ditec Göteborg för en spot repair-upplevelse & hellack som inte bara imponerar utan även lämnar din bil i perfekt skick.

Skadebesiktning drop in

Vi behöver bedömma din skada/buckla

  • Tar bort mindre repor på bilen
  • Behandlar mindre sprickor & bucklor
  • Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt

Ring eller använd formuläret nedan för tidsbokning eller konsultation. Vi har DropIn för besiktning innan tid för åtgärd.

Kontakta oss

Spot repair Kofångare

Vi på Ditec Göteborg är stolta över att erbjuda den ultimata lösningen för dina kofångare med vår exklusiva spot repair billackering. Vanligtvis är det en smärre händelse som leder till skrapade stötfångare eller mindre lackskador, men vi har den perfekta lösningen som inte bara sparar din tid och pengar, utan även ger din bil en omedelbar förnyelse. Våra skickliga tekniker specialiserar sig på att reparera smålackskador och mindre sprickor med precision och expertis. Med vår avancerade spot repair teknik begränsar vi reparationen till det exakta området där skadan inträffade, vilket sparar både material och resurser. Resultatet? En bil som ser ut som ny, utan att du behöver oroa dig för att byta ut hela stötfångaren eller göra en omfattande lackering.

 

Vi förstår värdet av din bil och strävar alltid efter perfektion. Genom att välja Ditec Göteborg för din spot repair kan du vara trygg i vetskapen att du har anförtrott din bil åt de absolut bästa. Vi tar inte bara hand om skadorna, vi återställer bilens skönhet till sitt fulla potentiella glans.

 

Hellack kofångare Göteborg

Vi på Ditec Göteborg erbjuder lösning för dina stötfångarreparationer. Vi förstår att det är enkelt att få repor på stötfångaren, särskilt i trånga utrymmen eller på parkeringsplatser, kanske har du blivit påkörd. Att köpa en helt ny stötfångare kan vara både tidskrävande och kostsamt. Men oro inte – vi är här för att erbjuda den perfekta lösningen. Våra skickliga tekniker specialiserar sig på att reparera repor och små sprickor på din bils stötfångare. Vi går inte bara för en enkel reparation, vi strävar efter perfektion. Vi matchar exakt färgen på din stötfångare för att säkerställa ett slutresultat som är helt felfritt.

 

Ingen utmaning är för stor för våra professionella tekniker. Vi har hanterat alla tänkbara skador, bilrepor, sprickor och lackskador tidigare, vilket ger både dig och oss en enorm trygghet. Du kan vara helt säker på att du har valt de absolut bästa när det gäller att åtgärda repor och lackskador i Göteborg med omnejd, när du väljer oss på Ditec Göteborg. Lita på oss för en enastående stötfångarreparation – vi levererar resultat som imponerar och överträffar förväntningarna varje gång.

.

Billack & SPOT REPAIR Göteborg

Vi på Ditec Göteborg är stolta över vår oöverträffade expertis när det gäller att återställa bilar till sitt ursprungliga skick.

Det är ingen hemlighet att vissa skador, som djupa repor eller omfattande plastskador, inte kan åtgärdas med enklare metoder. För dessa svårare fall är spot repair eller till och med utbyte av plastdetalj och omlackering nödvändigt för att garantera ett perfekt resultat. Vi på Ditec Göteborg tar på oss dessa utmanande projekt med glädje och självsäkerhet. Oavsett parkeringsskada, repa eller spricka kan vi hjälpa dig, med eller utan försäkring att återställa din bil.

Mer om billackering

reparerar mindre plastskador & lackerar - Ditec Göteborg

För att kunna erbjuda dig den bästa möjliga lösningen behöver vi göra en skadebesiktning för att bedöma omfattningen av skadan. Det är genom denna noggranna besiktning vi kan garantera att din bil får den behandling den förtjänar och återfår sitt vackra, skadefria utseende. Så varför låta din bil gå runt med skador när vi på Ditec Göteborg kan göra den felfri igen eller nästan felfri? Kontakta oss idag och låt oss visa dig magin bakom vår lackering eller spot repair. Vi är här för att göra din bilupplevelse bättre, en skada i taget. 

FRÅGA OM PLASTSKADA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

Tidsbokning besiktning plastskada

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

LÅT OSS PÅ DITEC GE DIN BIL RÄTT BEHANDLING

– KONTAKTA OSS FÖR OFFERT ELLER TIDSBOKNINGS HÄR VIA HEMSIDAN REDAN IDAG.

VÄLKOMMEN TILL DITEC & TECTYL CENTER GÖTEBORG!

LÄS GÄRNA VÅRA OMDÖMEN ELLER SKRIV EN RECENSION

Trevligt bemötande!

Bra mottagande och trevligt bemötande.

Bo

Nöjd med resultatet!

Bra bemötande, mycket nöjd med resultatet!

Bror-Erik