Billackering & spot repair i Göteborg / Mölndal

Repa på bilen? Mindre lackskada eller buckla? Lacka om bilen Göteborg? Vi erbjuder skräddarsydd billackering & spot repair i Göteborg. Ditec Göteborg är din pålitliga partner för överlägsen bilskönhet. Vårt erfarna team av hängivna billackerare förenar passion och precision för att ge din bil en enastående finish. Vi använder avancerad teknologi och högkvalitativa material för att säkerställa långvarig skönhet. Oavsett om det är en omfattande lackering eller punktreparation, är vårt mål att överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag så vi kan hjälpa dig återskapa bilens utseende!"

Skadebesiktning drop in

När oturen är framme hjälper vi dig med din bil tryggt och enkelt. Vid försäkringsärenden så är du välkommen in för en skadebesiktning. Vi har snabb drop-in för skadebesiktning mån-fre 8-16. Kontakta oss för tidsbokning eller be om kostnadsfri offert så återkommer vi inom 24 timmar. Se nedan på sidan. Ring eller använd formuläret nedan för tidsbokning eller konsultation. Vi har DropIn för besiktning innan tid för åtgärd.

Kontakta oss

Billackering Göteborg

Vår billackeringsfirma, Ditec Göteborg, är ditt ultimata val för enastående lackresultat. Vi kombinerar erfarenhet med avancerad teknik, vilket garanterar perfektion. Våra skickliga tekniker hanterar allt från mindre repor till omfattande skador med precision och omsorg. Genom att välja oss väljer du inte bara expertis utan också snabb service och rimliga priser. Vi är stolta över att leverera bilar i nyskick och ser till att varje detalj är felfri. När du väljer Ditec Göteborg får du inte bara en lackservice – du får en totalupplevelse av kvalitet och professionalism. Din bil förtjänar det bästa, och det är precis vad vi erbjuder. Välj oss för att återfå bilens glans och långvarig skönhet.

Spot repair Göteborg

Spot repair är en kostnadseffektiv metod för att åtgärda mindre lackskador på ditt fordon. Fördelarna inkluderar snabbare reparationstid, lägre kostnader och bibehållet bilvärde. Ditec Göteborg är det bästa valet på marknaden för spot repair. Vi levererar inte bara enastående resultat utan också överlägsen kundservice. Våra erfarna tekniker garanterar perfektion i varje detalj och återlämnar ditt fordon i nyskick. Välj oss för att få en smidig, prisvärd och professionell spot repair-upplevelse. Din bil förtjänar det bästa – och det är precis vad vi levererar.

Lacka stötfångare Göteborg

Att lackera eller utföra spot repair på en bil kofångare professionellt hos Ditec Göteborg är en investering i både utseende och värde. Våra skickliga tekniker återställer skador med precision och expertis. Vi använder avancerade tekniker och högkvalitativa material för att säkerställa ett perfekt resultat. Genom att välja Ditec Göteborg får du inte bara enastående hantverk utan också snabb och pålitlig service. Vi förstår vikten av din bil och strävar efter att lämna ett utomordentligt slutresultat varje gång. Välj oss för att återfå din bil kofångare original utseende och skydda dess värde på lång sikt. Med Ditec Göteborg är din bil i trygga händer.
 
 
 

Mer om kofångare

BILLACKERING & SPOT REPAIR ÄR ETT HANTVERK 

Vi tycker slutresultatet är det viktiga och hantverket

Vi gör allt fackmässigt och noggrant, svårigheten är ofta bilens färg och older och att göra sitt yttersta att lack och nyans följer övriga bilens färg även om bilen ha några år på nacken. Vi e det som skiljer oss från övriga lackeringsverkstäder i Göteborg, det handlar om ett hantverk och en ykesstolthet för bästa resultat. Prova oss, det gör dig inte besviken.
 
 
 

FRÅGA RUNT SKADA OCH LACKERING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

Fråga med eller utan försäkring

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

LÅT OSS PÅ DITEC GE DIN BIL RÄTT BEHANDLING

– KONTAKTA OSS FÖR OFFERT ELLER TIDSBOKNINGS HÄR VIA HEMSIDAN REDAN IDAG.

VÄLKOMMEN TILL DITEC & TECTYL CENTER GÖTEBORG!

LÄS GÄRNA VÅRA OMDÖMEN ELLER SKRIV EN RECENSION

Trevligt bemötande!

Bra mottagande och trevligt bemötande.

Bo

Nöjd med resultatet!

Bra bemötande, mycket nöjd med resultatet!

Bror-Erik