Stenskottsfoliering (PPF) i Göteborg

Välj alltid Ditec & Tectyl Center Göteborg för Exklusiv Stenskottsfoliering! Vill du göra allt för att undvika irriterande stenskott och repor så långt det går? Letar du efter den bästa lösningen för att skydda din bil och bibehålla dess skönhet? Ditec & Tectyl Center Göteborg är din partner i kampen mot stenskott och repor! Vi är stolta över att erbjuda den mest avancerade stenskottsfolieringen i Göteborg, skräddarsydd för att ge din bil den skyddsnivå den förtjänar. Vi har valet att applicera en klar film som inkluderar en hydrofobisk topplack, självläkande egenskaper och 10 års garanti, eller så kan vi applicera en satin/matt film som också inkluderar ett hydrofobiskt lager, en vacker satinfinish med 7 års garanti.

  • Erfarna

  • Nogranna

  • Stolta yrkesmän

Våra stenskottsskyddspaket i Göteborg / Mölndal

Kontakta oss idag och upptäck skillnaden med Ditec & Tectyl Center Göteborg! Välj något av nedan paket för att ge din bil den bästa lackskyddet genom vår Stenskottsfoliering i Göteborg och låt din bil skyddas & skina som aldrig förr. 

 Halvfront (Bas)

Stötfångare fram
Huv

Helfront (CLassic)

Stötfångare fram
Huv
Framskärmar
Strålkastare

 Helfront Plus

Stötfångare fram
Huv
Framskärmar
A-stolpe
Backspeglar
Strålkastare

Tillägg

Trösklar
Inlastningsskydd
Dörrhandtag
Insteg
Interiör

Varför Välja Oss PÅ DITEC GÖTEBORG?

Expertis som imponerar:

Vår erfarna och kunniga personal är dedikerad till att ge din bil den bästa stenskottsfolieringen i Göteborg. Vi kombinerar expertis med precision för att säkerställa ett perfekt resultat varje gång.

Kvalitet i Fokus:

Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Vår stenskottsfolie är av högsta kvalitet och utformad för att motstå stenskott, repor och andra skador, samtidigt som den bibehåller din bils eleganta yta.

Skräddarsydd För Din Bil:

Vi förstår att varje bil är unik. Därför skapar vi skräddarsydda lösningar som passar perfekt till din bilmodell och färg. Resultatet? En smidig och skyddande yta som förbättrar din bils utseende.

Ditec & Tectyl Center Kvalitetsstämpel:

När du väljer oss får du inte bara enastående stenskottsfoliering, du får också förmånen av att vara ansluten till Ditec & Tectyl Center, en av Göteborgs mest pålitliga och erkända bilvårdsspecialister.

FRÅGA OM STENSKOTTSFOLIERING? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Halvfront
Helfront (Classic)
Helfront Plus
Trösklar
Inlastningsskydd
Dörrhandtag
Insteg
Interiör
Tak
Annat
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.