Solfilm inkl. montering i Göteborg

Solfilm på bil och arbetsfordon, skydd mot insyn, skydd mot sol och värme. Vi har solfilm i flera olika toningar som har olika ljusinsläpp. Vår ljusaste film är nästan helt transparent men stoppar ändå femtio procent av solens värmestrålning. Värme i bilen upplevs ofta besvärande för resenärer och husdjur. Olika mörkhetsgrader på solfilmen förstärker bilens visuella framtoning. Vi har t ex marknadens mörkaste solfilm som effektivt skyddar både mot värme och insyn. Vi på Ditec & Tectyl Center Göteborg är stolta över att erbjuda skräddarsydda solfilmslösningar för både bilar och arbetsfordon. Vi tonar rutorna på din bil inom lagens gränser och samtidigt maximerar vi dina önskemål. Med vårt erfarna team av hantverkare kan du tryggt lita på att ditt fordon behandlas av experter som förstår värdet av kvalitet och professionalism. Det är viktigt att notera att det är olagligt att toningsbehandla framdörrarna och vindrutan på en bil enligt lagstiftningen. Om bilen körs på ett inhägnat område där det finns en giltig anledning, kan sådana behandlingar vara tillåtna. Det är emellertid viktigt att följa gällande regler och bestämmelser för att undvika lagbrott och eventuella påföljder.

BakRUTA (Bas)

Bakruta

SOLFILM 3 RuTOR 

Bakruta

Sidorutor små (lilla)

5 Rutor (Classic)

Bakruta

Sidorutor (lilla)

Bakdörrar

Tillägg

Strålkastare
Baklampor

Blinkers

Sidorrutor fram

Framruta

Varför Välja Vår Solfilm?

Skydd mot Insyn: Vår solfilm är inte bara ett estetiskt val, den fungerar också som ett kraftfullt skydd mot nyfikna blickar. Med vår film kan du njuta av privatlivet oavsett var du är.

Skydd mot Sol och Värme: Våra solfilmer är utformade för att avvärja skadliga UV-strålar och minska värmeinflödet i ditt fordon. Det betyder att du och dina passagerare kan njuta av en svalare och mer bekväm färd, även under de soligaste dagarna.

Erfarna Hantverkare: Vårt team består av erfarna hantverkare som har arbetat med en mängd olika fordon. Vi förstår att varje fordon är unikt, och vi anpassar våra tjänster efter bilens storlek och antal bilrutor för att ge dig det bästa resultatet till det bästa priset.

Vänd dig till oss på Ditec & Tectyl Center Göteborg för att få en solfilm som inte bara förbättrar ditt fordon estetiskt, utan också erbjuder praktiska fördelar i form av insynsskydd och skydd mot sol och värme. Vi är här för att göra din resa trygg, bekväm och stilfull.

FRÅGA RUNT SOLFILM PÅ FORDON? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Strålkastare
Baklampor
Blinkers
Sidorutor fram
Vindruta
Annat
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.