DITEC CERAMIC / Keramisk Lackförsegling Göteborg

DITEC® Ceramic lackförsegling & priser i Göteborg

Keramisk lackförsegling pris. Ditec® Ceramic Light är ett enklare lackskydd än våra andra lackbehandlingar men har många likheter med Ceramic Ultra även om hållbarheten är kortare. Ditec® Ceramic Ultra skiljer sig ifrån de flesta andra keramisk lackförseglingar eftersom den är en tvåkomponentsbehandling. SE PRISER HÄR

Ditec® Ceramic LIGHT

Ditec® Ceramic Light är en keramisk enkomponentsbehandling som är mycket smuts- och vattenavvisande samt ger ett bra skydd mot UV-strålar, föroreningar mm. 

Ditec® Ceramic ULTRA

DITEC® Ceramic Ultra är en långtidsverkande keramisk lackbehandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter etc.

PRIS PÅ Ditec® Ceramic 

Prislista med priser på Ditec® Ceramic Ultra & Light hittar du här. Det som påverkar priset på den keramiska lackförseglingen är bilens storlek / skick och val av lackförsegling.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA DITEC REKOND, LACKSKYDD ELLER ROSTSKYDD I GÖTEBORG

Ring kundservice på 031 - 940 200 eller lämna uppgifter om ditt fordon, regnr och beskriv kort önskemål eller behov,  så hjälper vi er planera rätt behandling/åtgärd. Vi har öppet måndag till fredag, se öppettider.

LÄS GÄRNA VÅRA OMDÖMEN ELLER SKRIV EN RECENSION

" Bra mottagande och trevligt bemötande. "

Bo

" Bra bemötande, mycket nöjd med resultatet! "

Bror-Erik