Bilrekond nära Örgryte

Vi på DITEC har tagit fram 3 st bilvårdspaket för att göra det lättare, effektivare och billigare för dig som behöver att hela bilen får en konditionshöjare. Kontakta ditt  Ditec® Center för prisuppgift för just din bil.

Ring 031-940200 eller gör en prisförfrågan eller bokning online längre ner på sidan.

DITEC HELREKOND BIL

4000 kr

Omfattar både utvändig och invändig rekond. Exteriört - polering och vaxning enligt ovan samt motortvätt. Interiört - Bilen dammsugs vid säten och i bagageutrymme. Fönsterna putsas. Instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs rena. Priset baseras på bilens skick.

DITEC HALVREKOND Bil

3000 kr

Omfattar en utvändig rekond. Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt, alkaliskt avfettningsmedel. Bilens utsida handtvättas med ett effektivt bilschampo och hela bilen högtrycksspolas. Lacken maskinpoleras med ett polermedel anpassad efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas.

 

Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönstrena putsas och gummilister samt däcksidor behandlas. Vi kan även laga eventuella stenskott om ni tillhandahåller originalfärg.

DITEC INVÄNDIG REKOND Bil

1500 kr

I den här behandlingen går vi igenom bilen interiört. När vi rekonditionerar en bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilen utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönstren putsas och instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textilier? Boka till en klädseltvätt.

Försäljningsrekond

2500 kr

Försäljningsrekond är en skräddarsydd behandling som är avsedd att optimera helhetsintrycket av din bil inför en försäljning. Vår noggranna process inkluderar professionell polering av lacken för att avlägsna tvättrepor och maximera glansen. Eventuella stenskott och småskador åtgärdas med precision genom användning av lackstift och färgpenna.

Vi lägger särskild vikt vid motorn genom noggrann rengöring och tar hand om varje detalj inuti bilen genom en omfattande städning. Om du har fläckar på säten eller andra textilier erbjuder vi även en tilläggstjänst för klädseltvätt, så att din bil ser ut och känns som ny.

Gör en prisförfrågan online eller bokning, svar inom 1 arbetsdag - Ditec-Center nära Örgryte

DITEC® Örgryte

Bilrekond Nära Örgryte

Tel. 031-940 200

Krokslättsgatan 5A - MÖLNDAL

 

Öppet

Mån-Tor 07:30 - 16:30

Fred 07:30 - 16:00

Lör-Sön Stängt

Boka tid online

FLER DITEC® LACKSKYDDSBEHANDLINGAR

OM DU TAR HAND OM LIVET & DET SOM ÄR VIKTIGAST, SÅ TAR VI HAND OM DIN BIL!

DITEC® LACKKONSERVERING

Ditec lackkonservering ger din bil ett långvarigt skydd så att du slipper lägga tid och energi på återkommande polering och vaxning

DITEC® CERAMIC Light

 För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti. Välkomna 

DITEC® CERAMIC Ultra

För dig som vill ge din bil det allra bästa. Lackskyddsbehandlingen som ger exceptionell glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet.