Boka din Ditec lackbehandling i Göteborg

DITEC® REKOND, LACKBEHANDLING & LACKKONSERVERING I GÖTEBORG SEDAN 1991.

Varför Välja Lackbehandling för Din Bil?

Lackbehandlingen är inte bara en estetisk uppgradering för din bil, utan den skyddar också mot repor, skador och yttre påverkan. Med lackbehandling bil, får du en bil som ser ny ut längre och behåller sitt värde.

Lackbehandling Pris: Värt Varje Krona

Många undrar över lackbehandling pris. Även om det kan verka som en initial investering, sparar det dig pengar i långa loppet. Med vår behandling minskar risken för skador, vilket betyder mindre pengar på reparationer.

Bästa Lackbehandlingen på Marknaden

När det kommer till bästa lackbehandlingen, är Ditec Center ditt självklara val. Våra experter har årtionden av erfarenhet och använder endast de bästa produkterna för att ge din bil det skydd den förtjänar.

Lackbehandlingar för Alla Typer av Bilar

Oavsett om du har en ny bil eller en äldre modell, har vi lackbehandlingar som passar dina behov. Och om du är i Göteborg, kom förbi vårt center för förstklassig service.

Lackbehandling Bäst i Test

Vi är stolta över att vår lackbehandling är bäst i test flera gånger om. Våra kunder älskar de resultat vi levererar, och vi är säkra på att du också kommer att göra det.

Behandling av bilyta med behandlingsutrustning för rekond

LACKKONSERVERING

DITEC® ORIGINAL sedan 70-talet. Oroar du dig för repor och skador i lacken? Ditec & Tectyl Center Göteborg erbjuder Ditec lackkonservering, den bästa produkten på marknaden för skydd av billack.

Ditec Ceramic ultra applicerad på bil

DITEC® Ceramic

Keramisk lackförsegling pris |  Ditec® Ceramic Light  är ett enklare lackskydd än våra andra lackbehandlingar. Den har dock har många likheter med Ceramic Ultra även om hållbarheten är kortare.

Behandling av bilyta med behandlingsutrustning för rekond

Underhåll

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader. Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor.

Behandling av bilyta med behandlingsutrustning för rekond

REKOND

Både lack och interiör måste ges kontinuerligt underhåll för att öka bilens livslängd. Är inte bilen lackkonserverad bör vax läggas på minst 2 gånger om året.

Behandling av bilyta med behandlingsutrustning för rekond

DITEC tipsar

Med Ditec får du ett långvarigt skydd och slipper lägga tid och energi på återkommande polering och vaxning av din bil. Läs mer om varför vi tipsar Ditec!

Strålkastare på bil

STRÅLKASTARe

Har din bil slitna och gula strålkastare? Blev den underkänd på Bilprovningen?

Vi har lösningen för alla bilfabrikat!

Sanering av strålkastare på bil

Sanering

Ditec & Tectyl Center Göteborg är ledande inom saneringsbranschen i GBG. Vi har skriftliga avtal inom sanerings och rekonditionering av försäkringsskador på motorfordon med alla försäkringsbolag.

Ditec anställd har utfört supertvätt på bil

DITEC® SUPERTVÄTT

Grundlig invändig och utvändig tvätt/damsugning/fönstertvätt

FRÅGA KRING VÅRA BEHANDLINGAR? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare

Vanliga Frågor om Lackbehandling

Vilken Lackbehandling är bäst?

Hos Ditec Center använder vi oss av DITEC® ORIGINAL, en produkt som har bevisat sin överlägsenhet sedan 70-talet. Det är den bästa produkten på marknaden för skydd av billack.

Vad kostar en Lackbehandling?

Priset för lackbehandling kan variera beroende på bilens storlek och skick. Men vi garanterar att våra priser är konkurrenskraftiga och värt varje krona för det skydd och den glans du får.

Hur ofta bör jag göra en lackbehandling på min bil?

För bästa resultat rekommenderar vi en lackbehandling var 18:e månad. Detta säkerställer att din bil alltid är skyddad och ser sitt bästa ut.

Är lackbehandling nödvändig för en ny bil?

Absolut! Lackbehandling ny bil säkerställer att din bil behåller sin nybilskänsla och glans under en längre tid.