Boka din Ditec behandling i Göteborg

DITEC® REKOND, LACKBEHANDLING & LACKKONSERVERING I GÖTEBORG SEDAN 1991.

LACKKONSERVERING

DITEC® ORIGINAL sedan 70-talet. Oroar du dig för repor och skador i lacken? Ditec & Tectyl Center Göteborg erbjuder Ditec lackkonservering, den bästa produkten på marknaden för skydd av billack.

DITEC® Ceramic

Keramisk lackförsegling pris |  Ditec® Ceramic Light  är ett enklare lackskydd än våra andra lackbehandlingar. Den har dock har många likheter med Ceramic Ultra även om hållbarheten är kortare.

Underhåll

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader. Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor.

REKOND

Både lack och interiör måste ges kontinuerligt underhåll för att öka bilens livslängd. Är inte bilen lackkonserverad bör vax läggas på minst 2 gånger om året.

DITEC tipsar

Med Ditec får du ett långvarigt skydd och slipper lägga tid och energi på återkommande polering och vaxning av din bil. Läs mer om varför vi tipsar Ditec!

STRÅLKASTARe

Har din bil slitna och gula strålkastare? Blev den underkänd på Bilprovningen?

Vi har lösningen för alla bilfabrikat!

Sanering

Ditec & Tectyl Center Göteborg är ledande inom saneringsbranschen i GBG. Vi har skriftliga avtal inom sanerings och rekonditionering av försäkringsskador på motorfordon med alla försäkringsbolag.

DITEC® SUPERTVÄTT

Grundlig invändig och utvändig tvätt/damsugning/fönstertvätt

FRÅGA KRING VÅRA BEHANDLINGAR? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare