DITEC® ORIGINAL - LACKKONSERVERING I GÖTEBORG

DITEC® ORIGINAL sedan 70-talet. Oroar du dig för repor och skador i lacken? Ditec & Tectyl Center Göteborg erbjuder Ditec lackkonservering, den bästa produkten på marknaden för skydd av billack.

500 kr i RABATT på LACKKONSERVERING GRUND

Just nu 500 kr på DITEC® Original - Lackkonservering ELLER DITEC® Ceramic Ultra

DITEC® ORGINAL - LACKKONSERVERING GRUND

Räntefri betalning i 12 månader (uppläggningsavgift 295 kr)

  • Skyddar
  • Underlättar
  • Glänser

DITEC® ORIGINAL - EN RIKTIGT BRA PRODUKT

Ditec lackkonservering ger din bil ett långvarigt skydd så att du slipper lägga tid och energi på återkommande polering och vaxning. En av anledningarna till att Ditec är så pass uppskattad som medel för lackkonservering är dess hållfasthet. Den ger även ett gott skydd mot väta och smuts.

Med Ditec lackkonservering blir det lätt att ta bort salt och tjärstänk från bilen utan att behandlingen försvinner. Du kan därför hålla bilen ren och snygg även under vintern!

DITEC® GARANTIER

Vi ger dig en 9-årig systemgaranti om bilen vid första behandlingen är under 12 månader gammal. Efter 9 år kan du räkna med att lacken kommer att vara lika glänsande som vid första behandlingstillfället.

Med en återkommande underhållsbehandling kan du förnya toppskiktet på lacken så att eventuella repor och beläggningar kan avlägsnas på längre sikt. Du får därmed ett långsiktigt och hållbart skydd av lacken på din bil.

TILLVAL vid KÖP AV DITEC® lackkonservering GRUND

40% RABATT PÅ PREMIUMPAKETET (VÄRDE 1495KR)

Boka Ditec behandling och få 40% rabatt på premiumpaketet samt en kostnadsfri glasbehandling.

 

Fälgbehandling och textil/skinnbehandling. Ordinarie pris är ca 3495 kronor, vårt pris är 2000 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

 

GLAS, FÄLG OCH TEXTIL/SKINN - BEHANDLING

Dessa behandlingar kan även köpas löst var för sig. Länk till våra tillval hittar du HÄR.

LÅT OSS PÅ DITEC & TECTYL CENTER GÖTEBORG HJÄLPA DIG - VI HAR NÄRMARE 40 ÅRS ERFARENHET AV PROFESSIONELL BILVÅRD. KONTAKTA OSS IDAG.

FÖRBETALA UNDERHÅLLSBEHANDLINGEN

Just nu erbjuder vi vår kunder att förbetalda Ditec underhållsbehandlingen som skall göras efter 18 månader till ett rabatterat pris. Du får ett värdebevis som följer bilens regnr. Ord pris 2100 kr, ert pris 1500 kr. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller köpas i efterhand.

Ditec & Tectyl Center i Göteborg Ditec & Tectyl Center i Göteborg

Välkommen till Stefan & Kenneth

031-940 200

BOKA DITEC LACKKONSERVERING + EV. TILLVAL

DITEC® Orginal - Lackkonservering
Premium PKT 2000 kr
Glasbehandling fr. 895 kr
Fälg-behandling fr. 1295 kr
Textil & skinnbehandling fr. 1295 kr
Skyddsfolie stötfångare 800 kr