REKOND I GÖTEBORG - BILREKONDITIONERING

Både lack och interiör måste ges kontinuerligt underhåll för att öka bilens livslängd. Är inte bilen lackkonserverad bör vax läggas på minst 2 gånger om året.

DITEC HELREKOND Bil

Omfattar både utvändig och invändig rekond. Exteriört - polering och vaxning enligt ovan samt motortvätt. Interiört - Bilen dammsugs vid säten och i bagageutrymme. Fönsterna putsas.Instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs rena. Priset baseras på bilens skick.

fr. 4000:-

DITEC INVÄNDIG REKOND Bil

I den här behandlingen går vi igenom bilen interiört. När vi rekonditionerar en bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilen utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönstren putsas och instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textilier? Boka till en klädseltvätt.

fr. 1500:-

DITEC HALVREKOND Bil

Omfattar en utvändig rekond. Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt, alkaliskt avfettningsmedel. Bilens utsida handtvättas med ett effektivt bilschampo och hela bilen högtrycksspolas. Lacken maskinpoleras med ett polermedel anpassad efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas.

Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönsterna putsas och gummilister samt däcksidor behandlas. Vi kan även laga eventuella stenskott om ni tillhandahåller originalfärg.

fr. 3000:-

DITEC MINI REKOND - NOGRANN HANDTVÄTT IN- & UTVÄNDIGT
  • Noggrann utvändig handtvätt
  • Ordentlig Invändig städning och fönsterputs

 

PRIS NU 2000 KR

Ditec & Tectyl Center i Göteborg Ditec & Tectyl Center i Göteborg

Välkommen till Stefan & Kenneth

031-940 200

BOKA DITEC rekond göteborg
Helrekond
Halvrekond
Invändig rekond
Minirekond