REKOND I GÖTEBORG - BILREKOND TILL BRA PRIS FÖR DIG!

Både lack och interiör måste ges kontinuerligt underhåll för att öka bilens livslängd. Är inte bilen lackkonserverad bör vax läggas på minst 2 gånger om året.

DITEC HELREKOND Bil

Omfattar både utvändig och invändig rekond. Exteriört - polering och vaxning enligt ovan samt motortvätt. Interiört - Bilen dammsugs vid säten och i bagageutrymme. Fönsterna putsas. Instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs rena. Priset baseras på bilens skick.

fr. 4000:-

DITEC INVÄNDIG REKOND Bil

I den här behandlingen går vi igenom bilen interiört. När vi rekonditionerar en bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilen utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönstren putsas och instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka. Har du fläckar på säten eller andra textilier? Boka till en klädseltvätt.

fr. 1500:-

DITEC HALVREKOND Bil

Omfattar en utvändig rekond. Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt, alkaliskt avfettningsmedel. Bilens utsida handtvättas med ett effektivt bilschampo och hela bilen högtrycksspolas. Lacken maskinpoleras med ett polermedel anpassad efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas.

Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönstrena putsas och gummilister samt däcksidor behandlas. Vi kan även laga eventuella stenskott om ni tillhandahåller originalfärg.

fr. 3000:-

DITEC MINI REKOND - NOGRANN HANDTVÄTT IN- & UTVÄNDIGT
  • Noggrann utvändig handtvätt
  • Ordentlig Invändig städning och fönsterputs

 

PRIS NU 2000 KR

Vanliga frågor och svar om rekond

Vad kostar en rekond på bil hos Ditec Center?

Priset för en rekond på bil hos Ditec Center varierar beroende på vilken typ av rekond du väljer. För en DITEC HELREKOND BIL, som omfattar både utvändig och invändig rekond, börjar priset från 4000:-. Om du endast önskar en DITEC INVÄNDIG REKOND BIL, där bilen genomgår en noggrann invändig rengöring, ligger priset från 1500:-. För de som vill ha en DITEC HALVREKOND BIL, som fokuserar på bilens exteriör, börjar priset från 3000:-. Vi erbjuder även en DITEC MINI REKOND för 2000 KR, som inkluderar noggrann handtvätt både in- och utvändigt.

Vad ingår i en Helrekond hos Ditec Center?

En DITEC HELREKOND BIL hos Ditec Center är en omfattande behandling som inkluderar både utvändig och invändig rekond. Exteriört får bilen en polering, vaxning, samt motortvätt. Interiört dammsugs bilen vid säten och i bagageutrymme, fönsterna putsas, och instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs rena. Priset baseras på bilens skick, och vi strävar alltid efter att ge din bil den bästa rekond i Göteborg.

Vad kostar det att göra en Helrekond hos Ditec Center?

En DITEC HELREKOND BIL hos Ditec Center kostar från 4000:-. Priset kan variera beroende på bilens skick och eventuella extra tjänster som kan tillkomma. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för rekond i Göteborg och strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga värde för pengarna.

Vad gör Ditec Centers rekondtjänster unika jämfört med andra rekondfirmor i Göteborg?

På Ditec Center lägger vi stor vikt vid kvalitet och detaljer. Våra rekondtjänster är utformade för att återställa din bil till nyskick, med fokus på både utvändig och invändig rengöring. Vi använder miljövänliga produkter och moderna tekniker för att ge din bil den bästa möjliga behandlingen. Jämfört med andra rekondfirmor i Göteborg, står vi ut med vår expertis, kundservice och prisvärdhet.

Kan jag boka en invändig biltvätt i Göteborg hos Ditec Center?

Ja, absolut! Vi erbjuder en DITEC INVÄNDIG REKOND BIL där vi går igenom bilen interiört. Bilen dammsugs invändigt, fönstrena putsas, och alla plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Om du har fläckar på säten eller andra textilier kan du även boka till en klädseltvätt.

Ditec & Tectyl Center i Göteborg Ditec & Tectyl Center i Göteborg

Välkommen till Stefan & Kenneth

031-940 200

BOKA DITEC rekond göteborg
Helrekond
Halvrekond
Invändig rekond
Minirekond