Infiniti rekond, lackskydd i Göteborg - Ditec

Ditec rekond, lackskydd & stenskottsfoliering i Göteborg. Boka tid i vår moderna anläggning eller tid för konsultation. Vi ses!

Infiniti Handtvätt /Biltvätt

Vi erbjuder Infiniti Handtvätt i Göteborg. Med enastående teknologi och expertis levererar vi en handtvättupplevelse som tar bilvården till en helt ny nivå. Infiniti Handtvätt är inte bara en rengöring, det är en passion för perfektion. Vår noggrant utvalda personal använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att varje bil behandlas med kärlek och omsorg den förtjänar. Upplev skillnaden med Infiniti Handtvätt och ge din bil den omtanke den förtjänar. Välkommen till framtiden av bilvård – välkommen till Infiniti Handtvätt från Ditec Göteborg

Mer om handtvätt

Infiniti rekond

Vår Infiniti Rekond-service på Ditec Göteborg är synonymt med kvalitet och noggrannhet. Med vårt helrekond-paket får din bil en fullständig makeover, där varje yta får en omsorgsfull behandling för att återfå sin ursprungliga glans. För dem som önskar en delvis förnyelse, erbjuder vårt halvrekond-paket en skräddarsydd lösning för att fräscha upp det nödvändiga. Dessutom specialiserar vi oss på invändig rekond, där vi fokuserar på att skapa en fräsch och behaglig interiör. Hos oss är varje bil unik och varje kund är värdefull. Upplev skillnaden med Infiniti Rekond från Ditec Göteborg – där din bil får den omtanke den förtjänar och mer därtill. Välkommen till en värld av perfektion och glans!

Mer om rekond

Infiniti Lacksydd

Vid Ditec Göteborg är vi stolta över att erbjuda det mest avancerade Infiniti Lackskyddet på marknaden. Med vår exklusiva DITEC® Lackkonservering får din bil inte bara en vacker glans, den skyddas mot tidens påfrestningar och väderförhållanden. Vårt DITEC Ceramic Light skydd ger en strålande och hållbar yta, medan vårt toppmoderna DITEC Ceramic Ultra levererar en oöverträffad djupglans och maximalt skydd. Vi är passionerade om varje detalj, vilket är varför våra kunder litar på oss för att bevara deras bils skönhet och värde. Med Infiniti Lackskydd från Ditec Göteborg får din bil inte bara ett skydd – den får en framtid av glans och elegans.
 

Mer om Lackskydd

Infiniti Stenskottsfoliering

Infiniti Stenskottsfoliering (PPF), den ultimata lösningen för att skydda din bil mot skador och bevara dess skönhet. Vår halvfront foliering ger ett omfattande skydd för den främre delen av din bil, medan vår helfront-foliering täcker alla utsatta ytor. För de som söker det bästa av det bästa erbjuder vår helfront plus foliering ett oöverträffat skydd för hela frontpartiet. Med vår avancerade teknologi och noggrannhet säkerställer vi att din bil har ett större skydd från stenskott, repor och andra skador, samtidigt som dess estetiska värde bevaras i perfekt skick. Upplev tryggheten med Infiniti Stenskottsfoliering från Ditec Göteborg – där varje resa är skyddad och varje bil är en pärla. Välkommen till framtiden av bilskydd!

Mer om Stenskottsfoliering

Ditec konsultation bilvård, Rekond & Lacksydd

Ditec Göteborg – din pålitliga partner för bilvård i världsklass. Vi erbjuder skräddarsydda konsultationer för att guida dig genom vårt omfattande utbud av bilvårdstjänster, inklusive detaljerad rekond, avancerade lackskydd och högkvalitativ stenskottsfoliering. Med vår expertis och dedikation hjälper vi dig att göra de bästa besluten för att bevara din bils skönhet, förenkla bilvård i vardagen och värde. Lita på oss för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar. Upplev skillnaden med Ditec Göteborg – där varje bil behandlas som en pärla och varje kund som en vän. Välkommen till en värld av perfektion och omtanke!

Kontakta Ditec Göteborg

FRÅGA OM INFINITI & BILVÅRD? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Tidsbokning/konsultation

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Boka tid
Prisförfrågan
Konsultation
Rekond
Lackskydd
Stenskottsfoliering
Annat
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ditec & Tectyl Center Göteborg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.