Bilrekond nära Örgryte

Vi på DITEC har tagit fram 3 st bilvårdspaket för att göra det lättare, effektivare och billigare för dig som behöver att hela bilen får en konditionshöjare. Kontakta ditt  Ditec® Center för prisuppgift för just din bil.

Ring 031-940200 eller gör en prisförfrågan eller bokning online längre ner på sidan.

MINI REKOND BIL

Noggrann utvändig handtvätt
Ordentlig Invändig städning och fönsterputs. Pris 1295 kr

INVÄNDIG REKOND

När vi rekonditionerar en bil gör vi vårt yttersta för att återställa bilen utseende så nära nyskick som möjligt. Bilen dammsugs invändigt och i bagageutrymmet. Fönstren putsas och instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena. Dörrkanterna vaxas. Pris fr. 795 kr

UTVÄNDIG REKOND

Kaross och fälgar avfettas med ett miljövänligt, alkaliskt avfettningsmedel. Bilens utsida handtvättas med ett effektivt bilschampo och hela bilen högtrycksspolas. Lacken maskinpoleras med ett polermedel anpassad efter lackens skick. Repor och oxider avlägsnas. Slutligen lägger vi på ett vax som ger långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Fönsterna putsas och gummilister samt däcksidor behandlas.

Pris fr. 2000 kr

HELREKOND BIL

Omfattar både utvändig och invändig rekond. Exteriört - polering och vaxning enligt ovan samt motortvätt. Interiört - Bilen dammsugs vid säten och i bagageutrymme. Fönsterna putsas. Instrumentpanel samt övriga plast- och gummidetaljer görs rena. Priset baseras på bilens skick.  Vi kan även laga eventuella stenskott om ni tillhandahåller originalfärg.

Pris fr. 2900 kr

Gör en prisförfrågan online eller bokning, svar inom 1 arbetsdag | Ditec-Center nära Örgryte

Prisförfrågan och/eller boka

Ja tack
Behövs inte
Ingen fil vald

DITEC® Örgryte

Bilrekond Nära Örgryte

Tel. 031-940 200

Krokslättsgatan 5A - MÖLNDAL

 

Öppet

Mån-Tor 07:30 - 16:30

Fred 07:30 - 16:00

Lör-Sön Stängt

Boka tid online

FLER DITEC® LACKSKYDDSBEHANDLINGAR

OM DU TAR HAND OM LIVET & DET SOM ÄR VIKTIGAST, SÅ TAR VI HAND OM DIN BIL!

DITEC® LACKKONSERVERING

Ditec lackkonservering ger din bil ett långvarigt skydd så att du slipper lägga tid och energi på återkommande polering och vaxning

DITEC® CERAMIC Light

 För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti. Välkomna 

DITEC® CERAMIC Ultra

För dig som vill ge din bil det allra bästa. Lackskyddsbehandlingen som ger exceptionell glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet.

REKOND FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.